A Clínica Dental Ureña oferim tots els tractaments d’estètica i rehabilitació dentals que necessitis. Saps quines diferències hi ha entre les carilles dentals, les corones i els implants? T’ho detallem tot en aquest post!

 

Diferències i beneficis de les carilles dentals, corones i implants

 

  • Una corona és una funda o pròtesis amb la mateixa forma de la dent que es col·loca de forma fixa sobre la peça dental malmesa per càries, endodòncies o simplement fractures. Aconsegueix tornar la funcionalitat de les dents i millorar l’estètica per ser del mateix color natural de la dent. Beneficis: prevenen fractures, ja que eviten una extracció dental en restaurar dents de situacions complexes. 

 

  • Les carilles dentals són unes làmines fines compostes de porcellana, de resina composta, disilicat de liti o zirconia fetes a mida per poder-se fixar al voltant de les dents. Gràcies a això, proporciona un aspecte natural i estèticament atractiu. Es fan servir per corregir dents fracturades, trencades, desgastades, desiguals o amb una separació anormal. Beneficis: poden millorar l’estètica dental per l’aspecte natural i el color similar al de les dents. A part d’això, no es taquen, són resistents al desgast i les fractures. 

 

  • L’implant dental es fa servir quan s’ha perdut una o més peces dentals. Generalment són de titani, i es col.loquen dins l’os maxil·lar o la mandíbula. Aquest tractament es realitza en dues fases: la quirúrgica, que consisteix en la col·locació de l’implant a l’ós, el qual necesita un procés de 4 a 6 mesos. Per altra banda, la col·locació de la corona que ha de simular la dent. Beneficis: retornen per complet la funció dental i estètica, reduint el mal de les dents i evitant la pèrdua de l’os maxil·lar. 

 

Confia amb Clínica Dental Ureña pels teus tractaments odontològics

 

carilles dentals i protesis

Font: Envato Market

 

La majoria d’aquests tipus d’implants dentals són realitzats amb èxit. Tanmateix, hi ha vegades que les persones fumadores poden no aconseguir els resultats esperats i poden aparèixer complicacions.  

Els nostres consells per tal de mantenir en òptimes condicions aquests tractaments i durin el màxim possible és: 

  • Una bona higiene bucal
  • Visitar al dentista regularment
  • Evitar hàbits com mastegar elements massa durs
  • Evitar la cafeïna o el tabac 

 

A Clínica Dental Ureña podem fer-te un diagnòstic i un pressupost gratuït. No tardis i demana hora!

El nostre equip estarà encantat d’avaluar el teu cas.