Ortodòncia

Què és una ortodòncia?

Una ortodòncia té l’objectiu de restablir l’equilibri tant en la forma com en la funció de la boca i de la cara, millorant així l’estètica facial. A més, corrigeix les alteracions del desenvolupament de les arcades dentàrias i la posició dels maxilars. Soluciona problemes que van més enllà d’una simple col·locació de les dents, ja que millora la correcció del maxil·lar superior i en la mandíbula, alteracions de la cara y, sobretot, problemes de mastegar.

Quina edat és l’ideal per a col·locar una ortodòncia?

Tan aviat com es detecti un problema, és aconsellable consultar l’especialista, ja que l’edat adequada varia en funció del problema i la seva gravetat.

És un tractament aconsellable tant para nens, adolescents i en adults és cada vegada més comú igualment que sigui més per estètica.

 

Tipus d’ortodòncies

Es poden classificar entre interceptives o correctives:

  • Interceptives: dirigit a corregir mals hàbits que poden interferir en el creixement normal de la cara i maxil·lars. Normalment se l’anomena ortodòncia infantil.
  • Tractament correctiu: a vegades el tractament interceptiu no funciona o no s’ha realitzat a temps, en aquest cas és procedeix a realitzar un tractament correctiu. És un tractament indicat per a pacients amb problemes de maloclusió consolidades. Hi ha tres tipus d’aparells:
    • Ortodòncies funcionals: s’utilizen bàsicament quan les dents encara són mixtos. Són uns aparells amovibles dissenyats per a alterar la posició dels músculs i influir sobre la funció i posició de la mandíbula.
    • Ortodòncies fixes: són els coneguts com brackets o bandes. Aquests s’adhereixen a les dents que sostenen un arc que s’encarreguen de fixar els desplaçaments necessaris per a l’objectiu desitjat.

Quina ortodòncia necessita? Clínica Dental Ureña l’assessorarà

Si té problemes de mossegada, a Clínica Dental Ureña comptem amb un equip de ortodoncistes amb àmplia experiència.

A més, per a la seva comoditat comptem amb avantatges exclusius en preus i finançament sense interessos. Per a avaluar el seu cas, no el dubti i posi’s en contacte amb nosaltres sense cap compromís. I recordi que no hi ha límit d’edat per a realitzar un tractament d’ortodòncia.

CONTACTE

Els nostres serveis

Vilanova del Camí

Av. Montserrat 15, entl 3a 08788 Vilanova del Camí Tel: 93 805 3892

Horari Dilluns 9h a 13h i de 15:30h a 19h Dimarts i dijous de 9h a 13h i de 16h a 20h Dimecres de 9h a 13h i de 15h a 19:30h Divendres de 9h a 17h

Més de 30.000

Pacients atesos

17

Doctors especialistes

9

Departaments dedicats

28 

Anys d’experiència

“Ureña Centre Mèdic Dental SCP ha sigut beneficiari del Fondo Europeo de Desarrollo Regional amb l’objectiu de millorar l’ús i la qualitat de les tecnologies de la informació i de les comunicacions i accés a les mateixes gràcies a la Presència web a través de pàgina propia. Aquesta acció s’ha desenvolupat en el període de TICCámaras 2019. Per això, ha comptat amb el recolzament del programa TICCámaras de la Cámara de Barcelona”.

Una manera de fer Europa.

Demanar primera visita

Si busques un servei de qualitat, un equip proper i de confiança, amb anys d’experiència, Clínica Dental Ureña és el què estas buscant!

Oferim solucions a mida de  les teves necessitats. Posa’t en contacte amb nosaltres i descobreix tot el què et podem oferir.