Odontopediatria

En què es basa l’odontopediatria?

L’odontopediatria és una branca de l’odontologia que tracta les malalties bucodentals des de la infància fins a la fi del seu creixement. La seva finalitat és evitar que els nens pateixin problemes més greus quan arribin a l’edat adulta. Des de Clínica Dental Ureña volem transmetre als pares o tutors,  bons hàbits bucodentals des de ben petits.

Quines malalties dentals tracta l’odontopediatria?

Les malalties més comunes en nens són:

  • Càries: és la malaltia més freqüents durant la infància. Normalment és causat pel consum excessiu de sucre. Pot arribar a tenir greus conseqüències en la salut dels nens, per exemple: dolor intens o infeccions facials.  Les principals causes solen ser per una insuficient higiene oral, lactància materna o el biberó i la ingesta de carbohidrats. 
  • Traumatismes dentals: és molt normal que els nens i els joves caiguin i per aquest motiu rebin cops. Existeixen diferents tipus de lesions dentals, i Clínica Dental Ureña recomana acudir immediatament al dentista per a poder examinar al pacient i poder aplicar el tractament adequat el més ràpid possible. 

Tractaments d’odontopediatria 

  • Amb la finalitat de protegir-se de les càries, s’utilitza el mètode de segellador de solcs i fissures a la superfície de les dents. 
  • Quan la càries afecta a dents de llet, s’utilitza un tractament, el qual és similar a l’endodòncia dels adults. 
  • Una altra tècnica pels nens, és l’obturació, coneguda també com empastament. Hem de recordar que les càries si no son tractades, poden portar problemes greus en un futur.
  • Per enfortir l’esmalt dental i prevenir les càries, també fem servir flúor. 
  • Amb l’objectiu de corregir anomalies del desenvolupament dental del nen, també es pot recórrer a ortodòncies.

Confia amb Clínica Dental Ureña per la salut bucodental dels teus fills

Confia amb Clínica Dental Ureña per la salut bucodental dels teus fills, a les nuestres clíniques comptem amb especialistes en odontopediatria. Demana hora i li farem una revisió complerta, de dents, genives, d’ oclusió i mossegada. Com abans ho detectem, més senzill serà trobar una solució.

Recorda que pot demanar informació sense compromís i que contem amb servei de finançament sense interessos.

CONTACTE

Els nostres serveis

Vilanova del Camí

Av. Montserrat 15, entl 3a 08788 Vilanova del Camí Tel: 93 805 3892

Horari Dilluns 9h a 13h i de 15:30h a 19h Dimarts i dijous de 9h a 13h i de 16h a 20h Dimecres de 9h a 13h i de 15h a 19:30h Divendres de 9h a 17h

Més de 30.000

Pacients atesos

17

Doctors especialistes

9

Departaments dedicats

28 

Anys d’experiència

“Ureña Centre Mèdic Dental SCP ha sigut beneficiari del Fondo Europeo de Desarrollo Regional amb l’objectiu de millorar l’ús i la qualitat de les tecnologies de la informació i de les comunicacions i accés a les mateixes gràcies a la Presència web a través de pàgina propia. Aquesta acció s’ha desenvolupat en el període de TICCámaras 2019. Per això, ha comptat amb el recolzament del programa TICCámaras de la Cámara de Barcelona”.

Una manera de fer Europa.

Demanar primera visita

Si busques un servei de qualitat, un equip proper i de confiança, amb anys d’experiència, Clínica Dental Ureña és el què estas buscant!

Oferim solucions a mida de  les teves necessitats. Posa’t en contacte amb nosaltres i descobreix tot el què et podem oferir.