1. Sobre nosaltres

Un equip de persones, professionals i properes al teu servei

DEMANAR HORA

Sobre Nosaltres

 

Qui som?

Al centre mèdic dental Ureña descobrirà dues generacions de la família Ureña que porta més de 25 anys guanyant-se la confiança dels nostres pacients gràcies a la passió que sentim per la nostra professió.

Som un equip amb àmplia experiència, en constant evolució i que treballem amb les tècniques més eficients i modernes.

Centre mèdic Dental Ureña

Com a centre mèdic dental, les nostres instal·lacions estan dissenyades per a garantir la màxima qualitat i comoditat en tots els nostres tractaments.

Amb un servei i una atenció enfocats al pacient, comprovarà com ens impliquem en el seu cas procurant sempre que la nostra atenció sigui la millor, evitant molèsties i despeses innecessàries.

Disposem de laboratori propi per a poder garantir rapidesa i immediatesa en certs tractaments protètics.

Fem tractaments amb tècniques implantològiques avançades, en les quals la col·locació dels implants i les dents són simultànies.

Amb les tècniques de cirurgia mínimament invasiva – tècnica Nobel Guide, en la qual som especialistes- que permet la inserció dels implants amb la màxima precisió i les mínimes molèsties.

Tenim una manera de fer i de ser, que genera confiança i tranquil·litat, ja que oferim la millor atenció odontològica en cada especialitat i un servei personalitzat.

En tots els tractaments tenim els millors preus i facilitats de pagament on trobarà també servei de finançament.

CONTACTE

Més de 30.000

Pacients atesos

17

Doctors especialistes

9

Departaments dedicats

28 

Anys d’experiència

“Ureña Centre Mèdic Dental SCP ha sigut beneficiari del Fondo Europeo de Desarrollo Regional amb l’objectiu de millorar l’ús i la qualitat de les tecnologies de la informació i de les comunicacions i accés a les mateixes gràcies a la Presència web a través de pàgina propia. Aquesta acció s’ha desenvolupat en el període de TICCámaras 2019. Per això, ha comptat amb el recolzament del programa TICCámaras de la Cámara de Barcelona”.

Una manera de fer Europa.

Demanar primera visita

Si busques un servei de qualitat, un equip proper i de confiança, amb anys d’experiència, Clínica Dental Ureña és el què estas buscant!

Oferim solucions a mida de  les teves necessitats. Posa’t en contacte amb nosaltres i descobreix tot el què et podem oferir.