Periodòncia

Què és la periòdoncia?

A la Clínica Dental Ureña som especialistes en el tractament de les malalties que afecten els teixits que recobreixen les dents (geniva, lligament periodontal, ciment radicular i os alveolar). Existeixen dos tipus de malalties periodontals:

  • La gingivitis: es tracta de la fase inicial. És una infecció que només afecta a la geniva, aquesta normalment s’inflama i enrogeix. En alguns casos, també es produeix sagnat. Si no es soluciona correctament,es transforma en tosca dental que irrita i inflama a les genives. D’altra banda, pot degenerar en periodontitis, una malaltia crònica i degenerativa de malaltia periodontal.
  • La periodontitis: es tracta d’una malaltia periodontal greu i irreversible. Aquesta patologia, destrueix tots els teixits que sostenen a la dent. Les pèrdues del teixit són

Quins tractaments requereix la periodontitis?

En cas de detectar una malaltia periodontal, a la Clínica dental Ureña tenim les millors instal·lacions i professionals que s’encarregaran de realitzar una avaluació i pautar el pla de tractament més indicat.

Si es detecta en la fase de gingivitis és molt més fàcil de tractar, però en tot cas alguns dels tractaments serien:

  • Estudi periodental: l’odontòleg farà una valoració del teu cas, prèviament havent realitzat radiografies i exploracions a fons de les genives. El professional mostrarà alguns consells per a millorar la rutina de la cura bucodental, com un raspallat correcte de les dents o l’ús de fil dental o raspalls amb filaments interdentals que poden ajudar a eliminar la placa de manera més eficaç.
  • Tractament periodontal: primer, es realitza una neteja bucal en profunditat. D’aquesta manera s’eliminen la placa i els dipòsits de tosca dental i la línia de la geniva. Els nostres professionals poden rascar la placa i la tosca acumulats per a després polir les dents per a evitar que torni a aparèixer la malaltia.
  • Antibiòtics: en alguna ocasió podran ser necessaris per a eliminar infeccions aïllades que no responen a altres tractaments no quirúrgics.
  • Cirurgia en les genives: si calgués recórrer a aquesta mena de cirurgia, consta de que el dentista aixequi o retalli la geniva per a netejar els dipòsits de placa i tosca dental de la superfície de l’arrel i després polir la zona per a prevenir que tornin a aparèixer.
  • Revisions i manteniment: la periodontitis és crònica, per tant, caldrà realitzar un seguiment continuat a la clínica. El dentista hauria de continuar supervisant el progrés de la malaltia periodontal per a garantir que estàs rebent el tractament adequat.

A la Clínica Ureña tenim les millors instal·lacions i especialistes

A la  Clínica Dental Ureña comptem amb un equip de professionals amb àmplia experiència. A més, per a la seva comoditat comptem amb avantatges exclusius en preus i finançament sense interessos. Per a avaluar el seu cas, no dubti i posi’s en contacte amb nosaltres sense cap compromís.

CONTACTE

Els nostres serveis

Vilanova del Camí

Av. Montserrat 15, entl 3a 08788 Vilanova del Camí Tel: 93 805 3892

Horari Dilluns 9h a 13h i de 15:30h a 19h Dimarts i dijous de 9h a 13h i de 16h a 20h Dimecres de 9h a 13h i de 15h a 19:30h Divendres de 9h a 17h

Més de 30.000

Pacients atesos

17

Doctors especialistes

9

Departaments dedicats

28 

Anys d’experiència

“Ureña Centre Mèdic Dental SCP ha sigut beneficiari del Fondo Europeo de Desarrollo Regional amb l’objectiu de millorar l’ús i la qualitat de les tecnologies de la informació i de les comunicacions i accés a les mateixes gràcies a la Presència web a través de pàgina propia. Aquesta acció s’ha desenvolupat en el període de TICCámaras 2019. Per això, ha comptat amb el recolzament del programa TICCámaras de la Cámara de Barcelona”.

Una manera de fer Europa.

Demanar primera visita

Si busques un servei de qualitat, un equip proper i de confiança, amb anys d’experiència, Clínica Dental Ureña és el què estas buscant!

Oferim solucions a mida de  les teves necessitats. Posa’t en contacte amb nosaltres i descobreix tot el què et podem oferir.