Implantologia

Com és el procés de col·locació d’implants dentals?

La col·locació d’implants dentals és una de les tècniques que més ha avançat els últims anys. A vegades hi ha certa desconfiança i dubtes sobre la implantología i el seu tractament. Els implants dentals consisteixen en un cargol de titani que s’insereix en l’os de la mandíbula fent una funció d’arrel. Es col·loca damunt d’una funda que imita el color de la dent natural. Els implants dentals són un sistema que permet recuperar la funció de la peça dental perduda. A la Clínica dental Ureña l’informarem abans d’iniciar el procediment d’un implant dental sobre la seva qualitat i la seva procedència amb l’objectiu d’assegurar la seva eficàcia i durabilitat.

A la Clínica Dental Ureña, som experts en aquest tractament i aconsellem sobre les diferents alternatives d’ implants dentals. A la nostra clínica treballem amb materials d’alta gamma molt recomanables quant a disseny, tractament de superfície, recolzament científic i estudis que ho avalen.

Clínica Dental Ureña referent en implants dentals

A la nostra clínica disposem de les millors instal·lacions per a una sedació conscient i que els nostres pacients se sentin el més relaxats possible. Som conscients de la por de sentir dolor o molèsties sent molt comprensius amb aquest tema.

  • En quant al temps de durada d’aquesta intervenció, els nostres professionals solen donar rangs temporals aproximats en la primera visita
  • Pel que fa al cost dels implants, sempre alertem als nostres pacients que el cost dependrà de la dedicació, l’estudi personalitzat, l’experiència de l’equip professional, els mitjans emprats i els materials dels implants.
  • Els nostres professionals l’informaran en tot moment sobre els hàbits i cures necessàries perquè els implants li durin el màxim temps possible. Li oferirem guies amb pautes diàries sobre hàbits i consells per a cuidar-los tan bé com sigui possible.

A la Clínica Dental Ureña li oferim un servei bucodental basat en la comunicació i la confiança. Posi’s en contacte amb nosaltres per a qualsevol dubte o pregunta que tingui. L’informarem de tot el que necessita per a començar el seu tractament i per a la seva comoditat li programarem un calendari de visites.

CONTACTE

Els nostres serveis

Vilanova del Camí

Av. Montserrat 15, entl 3a
08788 Vilanova del Camí
Tel: 93 805 3892

Horari
Dilluns 9h a 13h i de 15:30h a 19h
Dimarts i dijous de 9h a 13h i de 16h a 20h
Dimecres de 9h a 13h i de 15h a 19:30h
Divendres de 9h a 17h

Més de 30.000

Pacients atesos

17

Doctors especialistes

9

Departaments dedicats

28 

Anys d’experiència

“Ureña Centre Mèdic Dental SCP ha sigut beneficiari del Fondo Europeo de Desarrollo Regional amb l’objectiu de millorar l’ús i la qualitat de les tecnologies de la informació i de les comunicacions i accés a les mateixes gràcies a la Presència web a través de pàgina propia. Aquesta acció s’ha desenvolupat en el període de TICCámaras 2019. Per això, ha comptat amb el recolzament del programa TICCámaras de la Cámara de Barcelona”.

Una manera de fer Europa.

Demanar primera visita

Si busques un servei de qualitat, un equip proper i de confiança, amb anys d’experiència, Clínica Dental Ureña és el què estas buscant!

Oferim solucions a mida de  les teves necessitats. Posa’t en contacte amb nosaltres i descobreix tot el què et podem oferir.