Pròtesis dental

Què és una pròtesi dental?

Una pròtesi dental és un element artificial fabricat de manera personalitzada amb materials com l’acrílic i la porcellana. Serveixen per a restaurar l’anatomia d’un o diverses dents, aconseguint que el pacient recuperi la funcionalitat i l’estètica de la seva dentadura. La funció principal de les pròtesis dentals és rehabilitar la possibilitat de mastegar els aliments, així com evitar problemes de pronunciació. En Clínica Dental Ureña som especialistes amb aquest tractament i li garantim que podrà recuperar la seguretat de tornar a somriure sense complexos.

Quins tipus de pròtesi dental trobem? 

A Clínica dental Ureña li oferim diferents tipus de pròtesis dentals: les pròtesis dentals completes substitueixen totes les dents de les arcades.

Pròtesis fixes: són aquelles que el pacient no pot retirar sense l’ajuda d’un dentista. Podem trobar corones o ponts fixos, els quals serveixen per a restaurar un o diverses dents. Poden ser de metall-ceràmica o de zirconi. Les pròtesis fixes sobre implants consten d’una estructura protética fixada mitjançant caragols o cementadas en els implants que s’han col·locat prèviament dins dels ossos maxil·lars. Finalment, les pròtesis híbrides sobre implants, combinen la fixació dels implants amb la superfície de la mucosa de la geniva per a ajustar la pròtesi. Aquestes es fabriquen amb materials acrílics.

Pròtesis amovibles: aquestes són pròtesis dentals les quals el mateix pacient les pot extreure. Són l’opció més triada per als qui tinguin la impossibilitat de sotmetre’s a la col·locació d’implants dentals. Són adequades per a recuperar totes les peces dentals, ja que abasten tota la cresta òssia.

L’encert de triar Clínica Dental Ureña per al seu tractament de pròtesis dentals

A Clínica Dental Ureña comptem amb un equip d’especialistes amb àmplia experiència. En les nostres clíniques treballem amb tecnologia de gran precisió en els tractaments de pròtesis dentals.

A més, comptem amb avantatges exclusius en preus i finançament sense interessos, per a la comoditat dels nostres pacients. No ho dubti i posi’s en contacte amb nosaltres sense cap compromís.

CONTACTE

Els nostres serveis

Vilanova del Camí

Av. Montserrat 15, entl 3a 08788 Vilanova del Camí Tel: 93 805 3892

Horari Dilluns 9h a 13h i de 15:30h a 19h Dimarts i dijous de 9h a 13h i de 16h a 20h Dimecres de 9h a 13h i de 15h a 19:30h Divendres de 9h a 17h

3.582

Pacients Atesos

17

Doctors especialistes

9

Departaments dedicats

12

Anys d’ experiència

Demanar primera visita

Si busques un servei de qualitat, un equip proper i de confiança, amb anys d’experiència, Clínica Dental Ureña és el què estas buscant!

Oferim solucions a mida de  les teves necessitats. Posa’t en contacte amb nosaltres i descobreix tot el què et podem oferir.