A Clínica Dental Ureña, a part de ser especialistes en diversos tractaments per cuidar la salut  bucodental dels adults, també ho som pel que fa a la prevenció i solució de problemes dentals infantils, això vol dir d’ençà que neixen fins a l’adolescència.

Saps quins problemes són els més comuns durant l’etapa infantil? T’ho detallem a continuació:

 

Com a clínica dental infantil de referència us especifiquem els problemes bucodentals més comuns dels nens

 

clínica dental infantil Ureña

                                                 Font: EnvatoMarket

 

A continuació us especifiquem alguns dels problemes bucodentals més comuns que els nens poden desenvolupar a la seva etapa infantil.

  • Càries i altres problemes derivats: Aquesta és una malaltia dental molt comuna que podria arribar a  ser crònica si no es tracta a temps. Especialment en els nens de menys de 3 anys, ho podria arribar a provocar la retirada dels biberons o xumets, i sobretot el consum excessiu de productes processats ensucrats, com galetes, brioixeria, snacks o refrescos.  Per aquest motiu, des de la Clínica Dental Ureña, com a clínica dental infantil, procurem educar als nens perquè segueixin una higiene dental adequada des de ben petits, i fomentar el consum de fruites, verdures i altres aliments sans i naturals.  D’altra banda, a vegades la transmissió de bacteris a causa d’alguns mals hàbits diaris, també poden provocar l’aparició de càries.                                                                               
  • Traumatismes: Hi ha una probabilitat alta que els nens, a causa de cops i caigudes, pateixin  trencaments o fractures a les dents. Com especialistes d’una clínica dental infantil, a Clínica Ureña podem restaurar les peces o bé reimplantar-les, en cas de que fos necessari.
  • Maloclusió o problemes de mossegada: A vegades pot passar que, a causa d’una retirada tard del xumet,  la mandíbula creixi en mala posició. Per aquest motiu, és recomanable que el xumet es retiri entre els 18-24 mesos.  A Clínica Dental Ureña, també podem identificar aquest tipus de lesions i tractar-les.
  • Malaltia periodental: La periodontitis infantil, igual que en la dels adults, té dues causes directes que la poden provocar: per una banda els bacteris i, per l’altra,  el factor hereditari. Els símptomes són també el sagnat de les genives, enrogiment i inflamació i a vegades mal alè.

 

Clínica dental infantil Ureña

clínica dental infantil en Barcelona

                                          

 

Sabem que la disposició per afrontar un tractament odontològic és diferent per un nen que per un adult, ja que aquest últim precisa més atenció i afecte per part del professional odontològic. A Clínica Dental Ureña hem creat mesures per tal d’aconseguir que la nostra clínica dental sigui el més agradable possible pels nens. Creiem que és important visitar l’odontopediatria abans de la sortida de la primera dent o durant el primer any del nen, així com el seu seguiment posterior.

 

 

 

 

 

A Clínica Dental Ureña, comptem amb clíniques a Vilanova del Camí i Barcelona. Posa’t en contacte amb nosaltres i t’informarem de tot. I recorda que també tenim servei de finançament.