En un dels posts del nostre blog us parlàvem de les diferentes càrregues i sistema que hi ha d’implantació dels implants i dels diferents resultats que han obtingut en diferents pacients i estudis. Aquesta setmana us expliquem, detalladameent, els implants dentals per càrrega convencional i el sistema d’implantologia dental completa.

Procés d’implantaologia de càrrega convencional

El procés d’implantologia dental de càrrega convencional permet als pacients, que pateixen d’edentulisme parcial o total, poder gaudir d’una funció i estètica que els permeti portar un dia a dia normal i sense preocupacions.

Aquests pacients, ja sigui per motius de diversa índole poden optar a implants amb càrrega convencional que els permetrà recuperar la funcionalitat i estètica de la seva boca.

La col·locació d’implants dentals ha resultat una alternativa de primera elecció quan les condicions del pacient són òptimes per al tractament, les taxes d’èxit oscil·len entre el 95-97%. Això, directament, ha permès augmentar la qualitat de vida dels pacients.

 

implantologia dental completa implant

Característiques dels implants per càrrega convencional

La implantologia oral necesita un temps d’osteointegració i cicatrització dels teixits, aquest temps pot variar depenent de la tipología òsea i gingival de cada pacient. Si bé és cert que podem parlar d’implants de càrrega inmediata funcional, existeixen situaciones en les que s’ha de fer una càrrega protésica de manera diferida deixant que la biología dels teixis faci la seva funció, sboretot, en casos en els que els déficits d’amplada o alçada òsea ens obliguen a utilizar tècniques de regeneració òsea associada als procediments d’implantologia oral.

El temps de cicatrització dependrà d’en quin lloc de la boca es realitza l’implant. En la part de la mandíbula és un temps de, almenys, 3 mesos, i en el maxil·lar és de 3-4 mesos de cicatrització. Quan parlem de procediments de regeneració òssia poden oscil·lar entre 6-9 mesos.

Estudi canadenc sobre l’efectivitat dels implants per càrrega convencional

implantologia dental completa

 

Els implants de càrrega convencional han estat estudiats i provats en diverses ocasions. Aquest estudi es va realitzar durant una mitjana de 15 anys i es va estudiar 27 full-*arch amb implants.

Amb el manteniment periòdic dels implants, la supervivència dels implants va ser de més d’un 95% dels implants. Els pacients estudiats van mantenir la seva pròtesi sobre implants durant els anys que es va realitzar l’estudi.

Si necessites més informació sobre els diferents sistemes d’implantació de les pròtesis o té algun dubte respecto aquest tema. No dubtis a contactar amb nosaltres i amb la nostra Clínica i t’ajudarem amb tot el que necessitis.

implantologia dental completa barcelona