Els tractaments d’ortodòncia s’especifiquen i concorden segons el pacient, situació dental de cada un i preferència del pacient de cara al tractament d’ortodòncia que vol utilitzar. L’especialista dental és el que porta a terme tot el seguiment des de la primera visita de revisió fins que s’implanta el sistema acordat entre professional i pacient. En aquest post t’expliquem els avantatges i característiques principals del sistema Invisalign.

Coneix més sobre el sistema Invisalign

Els avenços en tecnologia i innovació han permès obtenir un sistema d’ortodòncia actual que s’adapta, al mateix temps, a la vida moderna del dia a dia que vivim cada un de nosaltres.

La idea va sorgir de dues estudiants de la Universitat de Stanford, l’any 1997, que van pensar en realitzar petits moviments dentals a partir d’unes fundes fabricades amb material de poliuretà.

Invisalign tractament

 

No va ser fins dos anys després que es va començar la seva comercialització cap a Estats Units i, posteriorment, va arribar a Japó. Invisalign es va començar a introduir dins els temaris d’odontologia com a nou sistema revolucionari d’ortodòncia.

Any rere any Invisalign es va anar millorant, especificant i creant altres línies, oferint serveis més específics segons el tractament que el client hagi de realitzar. Es milloren característiques i materials de les fundes canviables. Fins que arribem a l’any 2016, on es crea el sistema Invisalign One Week Wear amb canvis de fundes cada setmana.

Amb aquestes millores, canvis, nous material i altres, Invisalign creix fins a aconseguir el seu pacient número 5 milions, convertint-se així en el sistema d’ortodòncia més desitjat actualment.

Característiques sistema Invisalign

Invisalign fundes

 

La característica principal d’Invisalign, és que, tal i com indica el seu nom, és invisible. La plantilla es realitza a partir d’un sistema 3D que fa una plantilla a partir de les revisions que es duen a terme pel seu dentista, personal i professional, depenent de la posició inicial de les dents del pacient i del resultat final que es desitgi.

Els models i fundes transparents es dissenyen de manera personalitzada segons cada cas de cada pacient. Els recanvis de les fundes transparents permeten que les peces dentals es vagin movent, poc a poc, fins a aconseguir la posició final desitjada del tractament.

Cada recanvi, anomenat aligner, es porta posat, aproximadament, entre una i dues setmanes. El temps de cada recanvi serà establert segons el professional que l’estigui tractant. Els aligners sí que tenen un temps de portabilitat diària, i és que, com a mínim, s’han de portar 22 hores al dia. Es podran extreure els recanvis, sense cap mena de problema, durant els diferents àpats que realitzi durant el dia.

Invisalign aligners

 

Contacta amb el nostre equip per resoldre tots els dubtes que puguis tenir i coneix tots els detalls sobre el tractament d’Invisalign.