Una neteja bucodental és el sistema que s’utilitza per retirar placa bacteriana i tosca dental de genives i dents, a més, es neteja també els espais interdentals on s’acumula gran part de placa, tosca i restes de menjar. Es recomana realitzar, mínim, una neteja bucal a l’any per mantenir la neteja al dia i per prevenir futures molèsties bucals.

Diferents passos d’una neteja bucodental

A continuació, des Clínica Dental Ureña t’expliquem, pas a pas, el procediment que es porta a terme en una neteja bucodental.

  • El primer pas a realitzar en una neteja bucodental és una avaluació de la situació bucodental del pacient. D’aquesta manera el dentista té una visió anticipada i una avaluació de l’estat de la boca del pacient. A més, es descarten infeccions, malalties i altres problemes bucodentals que el pacient pot notar durant el procediment de la neteja bucodental.
  • El següent pas que es realitza en una neteja bucodental és la punta d’ultrasò, aquest instrument compta amb un sistema d’aigua a pressió que, alhora, es combina amb una lleu vibració que permet retirar la bala i la tosca de dents, genives i espais interdentals.

Neteja bucodental preu

  • Seda dental. En aquest punt de la neteja bucodental la tosca i placa han estat eliminats de les peces dentals, genives i espai interdental. La seda dental ens ajudarà a acabar d’eliminar les petites partícules restants i a deixar tots els espais ben nets.
  • Tires de polir. El següent pas es basa en eliminar les taques que hi ha a la superfície de les dents. S’utilitza una pasta específica de profilaxi que és la que permet que s’esborrin les taques causades per alguns aliments determinats.
  • El fluor dental serveix per mantenir l’esmalt i la capa superior de les dents. A més, s’ensenya al pacient com aplicar-lo, juntament, amb la mostra d’un raspallat.

Neteja bucodental sala

Recomanacions de Clínica Dental Ureña

Una neteja bucodental ajuda a mantenir la salut de la boca. Recomanem, des Clínica Dental Ureña fer-se una neteja bucodental a l’any, com a mínim. D’aquesta manera s’eliminen les taques i rastres més incrustats entre les dents i genives.

Contacta amb nosaltres i li reservem hora per realitzar la seva neteja bucodental.