Diferents problemes bucodentals

Entre els més petits és comú i normal tenir problemes dentals. Els primers anys de vida, ja sabem que són els més importants en tots els aspectes. Si ho enfoquem a la salut bucodental, encara més. Aquí é son entra el paper dels dentistes per nens.

Anem a veure els problemes més comuns entre els més petits i els tractaments que es duen a terme:

  • Caries
  • Malformacions a les estructures mandibulars
  • Problemes amb les dents de llet
  • Ortodòncia

Odontopediatria salut bucodental

Tractaments als problemes més comuns

En el paràgraf anterior els comentàvem els problemes més comuns i habituals entre els més petits. Des de la Clínica Dental Ureña volem proposar-li les solucions més practiques i còmodes per a aquests problemes:

  • Tractaments per les càries. Els problemes i molèsties causades per les càries sorgeixen, cada cop més aviat. Es tracten amb empastes i, també, amb prevenció. Identificant el motiu pel qual sorgeixen aquestes càries. Pot ser que apareguin per molts factors: l’acidesa de la saliva, els hàbits de neteja bucodental i, fins i tot, costums d’alimentació.
  • Malformacions en les estructures de la mandíbula. El dentista per nens explora la mandíbula i l’estructura dels maxil·lars del nen o nena. Moltes vegades es fan amb un motlle i una pasta per saber quin tipus de mossegada té el nen i quina forma de la mandíbula. A partir d’aquí, es troba una solució que poden ser fundes o ortodòncia. S’ha de tenir en compte que les dents estan en ple desenvolupament, la qual cosa, pot ser que afecti al tipus de tractament que s’ha d’aplicar.

Odontopediatria rutina

  • Problemes amb les dents de llet. Tenir una bona salut bucodental durant el període de temps que es disposa de les dents de llets aportarà una bon salut bucodental en un futur. És per això que s’ha de donar una gran importància a les cures rutinàries i no deixar passar les visites al dentista. Si seguim aquestes pautes serà molt més senzill evitar i prevenir futurs dolors a les dents.
  • Ortodòncia. És el tractament més comú contra les malformacions de posició de la dentadura. Normalment, s’estudia el pacient i es fa un seguiment de la forma de la mandíbula i de les dents. Si el dentista per nens decideix que s’ha de portar ortodòncia com a tractament, es realitzarà un motlle amb una plataforma de metall i una pasta, amb això es fabricarà l’ortodòncia especial per a cada pacient.

Odontopediatria cures bucodental

Des de la Clínica Dental Ureña recomanem no saltar-se les revisions dels dentistes, especialment, dels nens. D’aquesta manera es poden evitar futurs dolors dentals i malalties i a més a més, estarem educant als més petits a seguir una bona rutina de salut bucodental i la importància que té per a la nostra salut.