Quin material utilitzem per al nostre sistema d’implantologia dental? 

A Clínica Dental Ureña ens agrada treballar amb els millors materials i marques del mercat. Oferim un servei de qualitat i materials dentals que compleixin amb les normatives i millors qualitats.

El disseny d‘implantologia dental que utilitzem a Clínica Dental Ureña es fabrica en una casa nord-americana amb molta tradició: BioHorizons. Ens proporciona el millor material i sistema de fabricació per als diferents dissenys d’implantologia dental que utilitzem en la nostra Clínica Dental.

implantología dental

A BioHorizons, fabriquen els elements necessaris per als processos d’implantologia dental amb titani. Aquest material és el més freqüent utilitzat en casos d’implantologia. Els resultats són uns implants dentals lleugers, resistents i biocompatibles. Aquestes tres característiques són essencials per a la nostra Clínica i ens permeten oferir el millor servei i les millors solucions als nostres pacients.

Característiques de la implantologia dental BioHorizon que utilitzem a Clínica Dental Ureña.

Aquesta casa ens fabrica els implants dentals que oferim a tots els nostres pacients. BioHorizon utilitza els darrers materials, tècniques i tecnologies per produir els millors productes en implantologia dental. T’expliquem algunes de les característiques més destacables d’aquests implants:

  • Resultats provats estètica i clínicament. Els implants de BioHorizons es proven estètica i clínicament per corroborar la seva efectivitat. L’eficiència del procés d’aquesta implantologia dental queda comprovada, amb diferents estudis i tractaments, de manera exhaustiva i estricta.
  • Tractament de superfície Laser Lok Technology. Aquesta tècnica d’última generació és l’únic material que proporciona una millor adhesió del teixit connectiu, ja que compta amb un sistema de precisió màxima en les peces el que permet una bona subjecció i redueix la pèrdua òssia al pas del temps. D’aquesta manera, ens assegurem una bona implant dental a llarg termini.
  • Més de 25 anys d’investigació. Aquest sistema d’implantologia dental ha estat investigat durant molts anys per arribar a aconseguir el millor resultat possible per als nostres pacients. Les investigacions s’han dut a terme per diferents universitats destacades i amb resultats de casos a llarg termini.

Sol·licita més informació

implantología dental

Tractament Laser-Lok. Implantologia dental.

El tractament Laser-Lok de BioHorizons compta amb un sistema i una tècnica d’implantologia dental d’última generació. Aquest implant ens permet treballar tant a nivell unitari i estètic com a nivell de pròtesis removibles i fixes.

Aquest implant està format per diferents canals, fabricats amb làser d’alta precisió. Així s’aconsegueix un pilar dental únic que compta amb les millors característiques del mercat.

 

Aquest tipus d’implantologia dental és la millor solució per a treballar a nivell quirúrgic o protètic i podrem treballar amb total seguretat amb els pacients. A més, en comparació amb altres implants dentals, el Laser-Lok redueix la pèrdua òssia, cosa que evita futurs problemes bucodentals del pacient i que l’implant sigui eficaç a llarg termini.

Abans de prendre una decisió, consulta amb nosaltres quina seria la millor opció d’implantologia dental per a la teva situació. Cada pacient i cada boca són diferents, per això, s’ha de mirar i analitzar amb detall cada cas individualment i identificar què s’ajusta més a les seves necessitats.

Contacta amb l’equip de Clínica Dental Ureña